Kontakta oss

Goda utsikter för ett härligt boende

Så här skulle alla få möjlighet att bo. Nära till milsvida, orörda skogar, sjöar och fjällmarker. Med goda grannar eller utan en enda människa inom flera kilometers håll. Vad väljer du?

Villa eller gård på landet?

I kommunen kan du hitta riktigt fint boende. Det beror lite på vad du drömmer om. Nära en tätort eller längre ut i byarna – naturen finns runt omkring överallt. Många börjar med att hyra ett hus eller lägenhet för att känna efter innan de bestämmer sig.

Leta upp ett hus

Allt fler har upptäckt friheten i att söka sig ut på landsbygden och runt om i bygderna finns hela skalan från  äldre byggnader med stort renoveringsbehov till gårdar i bra skick.
Ett tips är att ta reda på vem som äger fastigheten via Lantmäteriet och helt ta en personlig kontakt och höra om den är till salu.

Tomter till salu

Om du vill bygga ett nytt hus har kommunen tomter till salu på flera orter. Eftersom området är stort finns gott om valmöjligheter. Strömsund är centralorten och andra större orter är Backe, Hammerdal, Hoting, Rossön och Gäddede. Titta gärna på kommunens hemsida. Håll dig även uppdaterad hos mäklare och skogsföretag så missar du inget objekt som ligger ute för försäljning.

Många drömmer om ett hus i Strömsund!

Har du eller någon du känner ett hus i Strömsunds kommun som inte används? Läs mer om hur du till exempel kan göra om du vill stycka av din fastighet och sälja huset. 

Vi hittade vårt drömboende i Strömsunds kommun