Barona Service Center

Barona är ett bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder outsourcing av kundservice. Genom att stärka individen och skapa flexibla och värdefulla lösningar för våra kunder vill vi vara en del av det moderna arbetslivet. Vi tror på ett jämlikt, meningsfullt och framgångsrikt arbetsliv.

Experter inom kompetensförsörjning

Barona är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder outsourcing av kundservice och använder den senaste tekniken för att skapa effektiva och lönsamma partnerskap. Som ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag hjälper vi människor och organisationer att växa genom våra rekryteringstjänster, bemanningstjänster och outsourcingtjänster. Vi är verksamma inom en rad olika affärsområden och branscher. Vi rekryterar löpande både tjänstemän och arbetare. Vår strategi är enkel: att erbjuda flexibla lösningar för våra kunders behov och utmaningar. Vår framgång grundar sig på specialiserade kollegor inom respektive affärsområde som förstår kundens marknad och vet vad som krävs för att lyckas. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar till företag och organisationer över hela landet. Ambitionen är att fortsätta växa och utmana och behålla vårt entreprenörskap och kunskap om marknaden för att bli en marknadsledande aktör i Norden.

Syftet vi verkar efter är REINVENTING WORKING LIFE. Det innebär att vi strävar efter att skapa ett arbetsliv där individens förmågor tas tillvara med stöd av teknik och utveckling. Genom att erbjuda våra kunder ett partnerskap där vi utmanar och stöttar dem i deras befintliga samt önskade läge strävar vi efter att lyckas. Vi brinner för att hitta rätt person till rätt plats eftersom det hjälper våra medarbetare få spännande möjligheter och utveckling, i alla skeden av karriären.

Digitalisering och AI för att lösa personalbehov

Den snabba utvecklingen inom digitalisering, artificiell intelligens och robotteknik kommer förändra våra jobb och sättet vi arbetar på idag. I en föränderlig värld blir rätt attityd och förmåga avgörande för att hålla jämna steg med marknaden. Inom vår verksamhet uppdaterar vi oss löpande med de senaste verktygen och tekniken för att effektivisera och skapa värde. Vår digitala utvecklingsavdelning har banat väg för flera innovationer som gör det enklare att både söka och att utföra jobb.

Vår historia

Barona grundades 1999 i Helsingfors, Finland. Allt började med en idé som två studenter från Uleåborg i Finland fick den sommaren då de jobbade på ett bygge. Genom åren har Barona utvecklats till en internationell och marknadsledande organisation. Idag erbjuds tjänster inom rekrytering, bemanning, interimtjänster och framstående outsourcinglösningar för kundservice, både onshore och nearshore.

Strömsund

I Strömsund har Barona sitt kontor i Ulriksfors, fem km från centralorten. Totalt jobbar ett 40-tal personer inom flera olika uppdrag i våra ljusa, fräscha lokaler.

Vi söker löpande efter medarbetare att anställa hos oss i Strömsund till flera olika spännande uppdrag!

Både på deltid och heltid! Gärna även skolungdomar som vill jobba några timmar i veckan och tjäna en extra slant.

Läs mer och ansök här: https://barona.se/lediga-tjanster/

Icon
Barona Service Center
Webbsida: www.barona.se