Ylva och Lars Blomyard säljer sin reklambyrå – Blomyards Print & Webb AB – lokaliserad i öppna och charmiga lokaler i företagshotellet Grand, i centrala Strömsund. www.blomyard.se

Lars har nått pensionsåldern och vill trappa ned. Ylva vill då gå vidare för att ägna sig åt annat. Båda kommer att vara kvar i Strömsund och kan vara den nya ägaren behjälplig under en övergångsperiod, om så önskas.

Reklambyrån är fullt utrustad med allt från bord, stolar, gardiner etc till inventarier och produktionsutrustning som möjliggör ett brett utbud av tjänster. En utvecklingsmöjlighet för framtiden är att öka specialiseringen inom en produktnisch mot ett större geografiskt område som marknad.

Byrån har 600 kunder (företag och föreningar) i sina register. Av dessa är ca 300 kontinuerligt återkommande kunder. Dessutom köper ett antal privatpersoner produkter från byrån varje vecka.
Vid överlämnande tillfället kommer det att ingå ett lager med produktionsmaterial. Dessutom kommer det sannolikt att finnas ordrar som ska produceras och levereras.

Idag tillhandahåller byrån följande tjänster:
Trycksaker
Skyltar
Dekaler
Roll-up:s
Banderoller
Affischer
Profilering
Visitkort
Hemsidor

Är du intresserad av att ta över en befintlig verksamhet utan startsträcka?

Blomyard Print & Webb AB har uppdragit åt
Bridgnorth AB, Daniel Perfect, att genomföra försäljningen av bolaget.

Här hittar du annonsen och uppgifter till försäljaren.