Vårt näringsliv

GELAB

GELAB tillverkar elektroniska produkter, kompletta system och kablage främst för den nordiska industrin. En av företagets främsta mål är att göra våra kunders produktägande så framgångsrikt och enkelt som möjligt.

Vi erbjuder en komplett tjänsteportfölj och är med våra kunder hela vägen från uppstart till industrialisering. Detta säkerställer en effektiv design samt en kvalitativ och lönsam produkt. Vi är en beprövad partner både för mindre företag och större elektronikkoncerner, med det gemensamt deras produkters höga tekniska innehåll. Vi hanterar alla volymer, från enstaka prototyper till omfattande volymproduktion.

GELAB är en tillverkningspartner som erbjuder långsiktig stabilitet för våra kunder. Vi har en spetskompetens att tillverka de mest avancerade system och är certifierade för flertalet standarder och branscher. I samarbetet med våra kunder fokuserar vi på att minimera tillverkningens påverkan på vår natur och miljö.

Kort och gott är vi en pålitlig och trygg tillverkningspartner som erbjuder våra kunder en internationellt konkurrenskraftig produktion.