Fritid

Dans för alla

Dans för alla är föreningen för alla! Vi är inga proffs men vi kan bli. Viktigast är att vi bygger trygghet mellan människor. Vi övar varje söndag kl. 18–21 på Folkets hus i Strömsund, vid kursverksamhet redan från kl 17 om vi inte gör andra saker som åker buss till olika andra danser och bara umgås.
Syfte:
Vi ska bedriva och främja musik och dans lokalt och globalt i Strömsund med omnejd, även med nya inslag i verksamheten. Vi kommer alltid ge ett brett spektra vad det gäller utbud.Under hösten 2015 fångade vi upp flera olika kulturer och många barn och ungdomar i vår verksamhet. Funktionsnedsatta är också en viktig målgrupp för vår verksamhet. Vi ger alla samma möjlighet att umgås och dansa! All dans sker efter egen förmåga, hos oss dansar alla med alla!
Vi har dock inget danstvång, du är välkommen att bara fika, lyssna till musik och hänga med oss. ALLA ska känna sig trygg/rofylld hos oss. Vi vill ge alla känsla av delaktighet.
Föreningen Dans för alla samarbetar med Studiefrämjandet, Länsstyrelsen, Leader3sam, Ica
Simonssons, engcon, Arbete och Fritid,  Strömsunds kommun, Granngården och Erma, ELON, La Marée, Annexet, Vattudalens rör och Svanbergs däck, XL Bygg, Lösvirkeshus, Lek och papper, Folkets Hus i Strömsund och OSD i Östersund samt många fler.
Kontakt